Adventtikalenterimyyntipalkinnot julki!

Adventtikalenterimyynti on lähtenyt lippukunnan osalta hyvin liikkeelle. Nyt vaan jatketaan hyvällä tsempillä ja ylitetään kaikki itsemme, jotta saamme kerättyä lippukunnalle hyvin rahaa. 
Ja jotta homma ei menisi pelkästään yhteisen hyvän tekemiseen, niin tässä ohessa julkaistaan kalenterimyyntipalkinnot! Oheisesta liitteestä näet mitä kaikkea hienoa voit saada kun jaksat ahkerasti myydä kalentereita. Muista tsempata myös ryhmäläisiäsi, sillä paras ryhmä palkitaan!

Katso palkinnot tästä

Adventtikalenterimyynnin alku lähtökuopissa

Tervehdys kaikki!

Joulu lähestyy kuin juna ja se tarkoittaa Partiolaisten adventtikalenterimyyntiä eli pian huivikaulat jo kolkuttelevat ovellasi. Kalenterimyynti alkaa 15.10 ja jatkuu aina 5.12 asti. Kalenterin hinta on tänä vuonna 7€.

Kalenterit on jo jaettu kololle ja heti ensiviikolla pääset ostamaan omasi. Vaihtoehtoisesti kalenterin voi ostaa netistä osoitteesta www.adventtikalenteri.fi, jossa tulee muistaa valita Kivenlahden Piilevät tuettavaksi lippukunnaksi.

Vanhemmille ja muille:
Voitte auttaa lippukuntaamme mainostamalla kalenterimyyntiä työpaikallanne. Voitte joko kerätä halukkaita ostajia ja toimittaa kalenterit lapsenne kautta, kertoa suoraan minulle montako kalenteria tahdotaan tai pyytää ostamaan kalenteri yllämainitusta nettisivustolta.

Pähkinänkuoressa:

 

Jouluisin terveisin

Sami Mustonen
Joulukalenterivastaava
050-5621182

Purjehduskausi tulee kuin metro

Veneiden keväthuollot menivät sekaisin takatalven toimesta ja tästä syystä koettiin kevyttä Länsimetron tautia purjehdusten suhteen. Toukokoon puolella kuitenkin saamme veneet vihdoin veteen. Ennakkoon ilmoittautuneihin on otettu yhteyttä toteutuvista purjehduksista ja nyt Purjehtimaan - sivulta löytyy päivitetty purjehduskalenteri. Vapaille paikoille voi nyt ilmoittautua suoraan kyseisen reissun kipparille.

Kesän purjehduksille ilmoittautuminen auki

Ennakkoilmoittautuminen kipin 2017 kesän purjehduksille onnistuu nyt tällä ilmoittautumislomakkeella  28.4 asti.

Kyseisen lomakkeen linkki löytyy myös muun tärkeän purjehdusinfon seasta purjehtimaan - sivulta. Sinne kannattaa vilkaista kun haluat tietää tarkemmin ilmoittautumiskäytännöistä, aluksista, purjehdusaikatauluista tai kaipaat kipparien yhteystietoja, varustelistaa ynnä muuta.   

 

Ilmoittaudu Pääsiäsredulle!

Pian koittaa taas koko lippukunnan yhteisen Pääsiäisredun aika. Redun ajankohta on 14.-17.4. ryhmäläisille ja 13.-17.4. johtajille. Paikkana toimii vanha tuttu partiokämppä Lärkans (os. Ruuhijärventie 5). Ilmoittautuminen Kuksassa on auennut ja kestää ma 10.4. asti.
Ilmoittautumislinkki: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14932

Redulapun saa tästä tai kololta. Retkelle mennään yhdessä linja-autolla. Lisätietoja saa myös kysymällä omilta johtajilta tai Oonalta (oona.paananen@gmail.com tai 0505709399).
 

Kohtaaminen 23.4.2017

 

Kipi osallistuu muiden uusmaalaisten partiolaisten kanssa Kohtaamiseen 23.4. Kohtaaminen koostuu partioparaatista Senaatintorilta Kansalaistorille ja tutstumisesta Kansallismuseoon.

Ilmoittautumiset Kuksaan 16.4. mennessä https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14951
Ilmoittautua voi myös oheisella lomakkeella omalle johtajalle tai suoraan Monnalle monna.laari@gmail.com.

Linkin takana olevasta liitteestä löytyy lisää infoa tapahtumasta, mutta tässä tärkeimmät:

Kohtaaminen, paraati, superkivaa!
Lähtö kololta klo 10:45
Hinta 3€, muista myös bussirahat
Mukaan omat eväät
Päälle partioasu
Paluu kololle noin klo 17
(Voit lähteä Kansallismuseolta myös omatoimisesti kunhan ilmoitat etukäteen)

Partioasuun kuuluu partiohuivi, partiopaita ja tummat housut/hame. Voit osallistua vaikka et virallista partioasua omistakaan! Jos pukeutuminen mietityttää tai merkit on jääneet ompelematta, niin apuja löytyy täältä:
http://toiminta.partio.fi/ohjelman-tuki/puku-ja-merkkiohje

Nähdään Kohtaamisessa!

 

Vuosikokouksessa valta vaihtui ja myy määräytyi myytäväksi

Maanantaina 30.1 Kivenlahden Piilvevät ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa oli mukavasti jäseniä paikalla ja käytiin läpi menneen vuoden toimintakertomus, tilinpäätös sekä vahvistettiin tulevat suunnitelmat. Yksimielisellä päätöksellä uudeksi nokkanaiseksi kipille päätyi innokas Paula Silfverberg ja venetoiminnan päälysmiehenä eli kommodorina nököttää edelleen Jouko Raudasoja. Tiukoissa hallitusvaaleissa halutuista istumapaikoista kilpailivat toinen toistaan kovempia, rohkeempia ja pätevämpiä ehdokkaita, joista lopulta suljetulla lippuäänestyksellä valikoituivat jatkaviksi jäseniksi Sami Mustonen, Iisa Paananen, Sampo Rapeli, Otto Suvanto ja Jonna Lahtinen. Uunituoreena tulokkaana hallitukseen syöksyi miltei äänivyöryn saavuttanut Siiri Suvanto.

Kipin jäsenmaksu päätettiin pitää samana kuin aiemmin, 20€, joka kerätään Suomen Partiolaisten jäsenmaksun yhteydessä

Toinen my-vene äänestettiin laitettavaksi kevään aikana myyntiin (äänin 10 - 5) viime vuosien vähäisen käytön takia.

Sivut