EPT:n syysterveiset

1. Juhla-Pinkki 9.10.2011 - Sudenpentujen ikkarioma Juhlakisa
Juhla-pinkki vie sudenpennut intialaisiin värijuhliin ja juhlimaan kiinalaista uutta vuotta Kasavuoren metsiin sunnuntaina 9.10. klo 10 alkaen! Hinta on 30 €/lauma.
Ilmoittautuminen tapahtuu laumanjohtajan jäsenkortissa olevalla ilmoittautumistunnuksella 25.9. mennessä suoraan Polkuun https://spfs.clubonweb.com/book/juhlapinkki. (Ilmoittautumisessa kysytään seuraavat tiedot: Laumanjohtajan nimi ja yhteystiedot, joukkueen nimi ja koko, mahdolliset ruokavaliot ja ruoka-aine allergiat.)
Kisan mainoksen ja sudareille kotiin lähetettävän kisakirjeen löydät EPT:n nettisivuilta http://www.ept.fi/espoon-pinkki.
Rasteille kaivataan vielä käsipareja avuksi! Olethan mukana Sanna Kekki vastaanottaa mielellään ilmoittautumiset kekkisanna@gmail.com.

2. Kämpät ja kalenteri
Mylliksen ja Dåvarin vuoroja on vielä reilusti vapaana syksyksikin. Kaipaatko ryhmällesi kattoa pään päälle syysretkelle? Kurkkaa http://www.ept.fi/kampat/kamppakalenteri ja varaa vuorosi toimistolta ept@partio.fi

3. EPT:n sääntömääräinen syyskokous 13.10.
EPT:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 13.10 Partioasemalla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tiedätkö pätevän tyypin lippukunnastasi? Vinkkaa mahdollisuudesta hakea EPT:n hallitukseen. Tarjolla on puheenjohtajan paikka vuodelle 2012 ja 4 paikkaa hallituksen jäsenille vuosille 2012-2013. EPT tarjoaa hyvää vastapainoa esimerkiksi lippukunnassa hallitustoimintaa nähneille. Ikäsuositus 20+.

4. Kiitosgaala 9.12.
EPT:n perinteinen Kiitosgaala järjestetään 9.12. Soukan venekerhon tiloissa. Sinne ovat tervetulleita kaikki espoolaiset ja kauniaislaiset partiolaiset samoajista ylöspäin.
Luvassa paljon hyviä kavereita, hyvää ohjelmaa ja tietty hyvää ruokaa.
Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeita www.ept.fi ja facebookista.tapahtuman sivulta.

5. EPT Tiedottaa 4/11
Syksyn ensimmäinen EPT Tiedottaa -lehti on ilmestynyt nyt paperiversion sijaan sähköisenä!
Sähköinen versio on luettavissa näköisversiona sekä sen voi ladata omalle koneelle pdf-muodossa. Uusimman Tiedottaan sekä tämän vuoden aiemmat lehdet löydät osoitteesta www.issuu.com/ept-tiedottaa tai http://www.ept.fi/ept-tiedottaa.

6. Terveiset kaupungilta
Kohdeavustushakemuksen viimeinen jättöpäivä on 30.09.2011. Kohdeavustus on kertaluontoinen ja sitä myönnetään mm. nuorisotoiminnallisen projektin, hankkeen, tapahtuman tai tilaisuuden toteuttamiseen. Lisätietoa, hakulomakkeet ja täyttöohjeet löydät www.espoo.fi/nuoriso/lomakkeet

Kaupungin avustusohjetta päivitetään ja siihen halutaan avustuksien piirissä olevien nuorisojärjestöjen ja -yhdistysten apua. Lippukunnilla on nyt loistava mahdollisuus vaikuttaa. Lippukuntien mielipiteitä nykyisestä avustusohjeesta pyydetään lähettämään 30.9. mennessä osoitteeseen nuoriso@espoo.fi.

Luukin leirikeskus on kokonaan suljettuna 1.3- 31.8.2012. Vanha sauna puretaan ja viereen rakennetaan uusi saunarakennus,  jonka vuoksi  koko alue on suljettu.

Espoon nuorisovaltuustovaalit järjestetään 16.11. Äänioikeus on jokaisella vuonna 2011 vähintään 13 ja enintään 18 vuotta täyttävällä Espoossa asuvalla nuorella. Nyt 12.-23.9. on aika asettua ehdolle vaaleihin. Asettumalla ehdolle vaikutat kuntasi asioihin, tapoja on monta! www.espoo.fi/nuva

7. Liskosafari
Miltä näyttää K18-partio? Tule ottamaan selvää piirin vaeltajatapahtuma Liskosafariin 9.-11.12. joulukuuta. Hinta 40 e. Lisätiedot www.liskosafari.net


************************
Katja Arvilommi

Espoon Partiotuki ry
Töölönkatu 55
00250 Helsinki