Polkua järjestämään!

Kesän 2012 ehdoton suurtapahtuma Suomessa on 20.-28.7.2012 järjestettävä kansainvälinen vaeltajatapahtuma Roverway. Tapahtuma koostuu nelipäiväisistä, ympäri Suomea järjestettävistä poluista ja nelipäiväisestä leiriosasta Evon leirialueella. Nyt teillä on oiva mahdollisuus tuoda kansainvälistä partioripausta omalle kotipaikkakunnalle ja näyttää osallistujille parhaita paloja suomesta ja suomalaisesta partiotoiminnasta. Etsimme johtajia, lippukuntia ja alueita projektin yhteistyökumppaneiksi toteuttamaan polkuja sekä luotsaamaan 50 henkilön osallistujaporukkaa eli heimoa. Tässäpä mielekästä toimintaa esim. lippukunnan tai alueen vaeltajaryhmille. Tulkaa mukaan toteuttamaan aidosti kansainvälistä tapahtumaa ja ystävystykää yli rajojen. Ken tietää milloin meillä on tällainen mahdollisuus seuraavan kerran.

Jotta lippukunta tai alue voisi ottaa polun järjestettäväkseen, tulisi yhden henkilön ilmoittautua heimonjohtajaksi, joka vastaa polun toteutuksesta sekä toimii heimon lähijohtajana leiriosan aikana.

Heimonjohtajan pestin vaatimukset:

- Ikä vähintään 22 vuotta (vuoden 2012 aikana)
- Englannin kielen taito
- Suoritettu partiojohtajakoulutus
- Sitoutuminen pestiin vuoden 2012 loppuun saakka
- Osallistuminen sekä Polku- että Leiriosalle
- Kokemus alue- piiri- tai kansallisen tason projekteista katsotaan eduksi

Pestikuvaus:

Pestissä toimitaan parina, parinsa jokainen heimonjohtaja pestaa itse. Heimonjohtaja vastaa 50 partiolaisen heimosta Roverwayn aikana. Hän vastaa polun suunnittelusta ja toteutuksesta sekä osallistuu heimonjohtajien tapaamisiin 9-11.9.2011 ja 25-27.5.2012. Suunnittelussa ja toteutuksessa heimonjohtajalla voi olla apuna helpereitä. Heimonjohtaja luo pohjan heimon yhteishengelle ennakkotehtävien avulla kevään 2012 aikana, luotsaa heimoa polun sekä leirin aikana vartiojärjestelmää apuna käyttäen, sekä kannustaa vartioita jälkiaktiviteettien raportoimisessa syksyn 2012 aikana.

Maksu:

Heimonjohtajan tehtävässä toimivat maksavat Roverwaysta alennetun 200 euron osallistumismaksun. Hinta sisältää päätapahtumaan osallistumisen lisäksi kulukorvaukset kokouksista, koulutuksista, matkoista, majoituksista ja muonituksesta.

Ilmoittautuminen heimonjohtajaksi: www.roverway.fi

see.feel.follow.

Kirsi Salo / Mava
Roverway 2012 Deputy Path Director
The Guides and Scouts of Finland

kirsi.salo@roverway.fi