Kivenlahden Piilevien toiminta jää tauolle 15.4. saakka koronaviruksen vuoksi

Päivittänyt Pääkäyttäjä

Suomen Partiolaiset on 12.3. linjannut, että partiokokousten ja -tapahtumien perumista suositellaan COVID-19 koronaviruksen vuoksi ainakin 15.4. asti. Myös Kivenlahden Piilevät ottaa asian hyvin vakavasti, ja siksi KiPin hallitus on päättänyt  

perua kaiken partiotoiminnan ainakin 15.4 saakka.  

Tämä koskee kaikkia partiokokouksia sekä retkiä ja leirejä. Myös koko KiPin yhteinen pääsiäisredu (10.-12.4.) on valitettavasti peruttu. Kevään riihitykset, jotka on suunniteltu pidettäväksi 15.-17.5. pyritään järjestämään normaalisti.  

Ryhmien johtajat ilmoittavat ryhmilleen, jos kokousten sijaan pidetään virtuaalisia koloiltoja Skypen tai muun vastaavan palvelun kautta. 

Suomen Partiolaiset on jo on lähettänyt oman tiedotteensa kaikille partiolaisille sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaiset julkaisee tiedotteensa maanantaina.https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/  

Kesän leirien järjestämisestä ei ole vielä varmuutta, mutta uskomme että Väiski ja muut kesän leirit voidaan järjestää normaalisti. Seuraamme THL:n ohjeistuksia, ja reagoimme niihin asianmukaisesti. Väiskin laskutus tullaan siirtämään huhtikuulle. 

Rajoituksista huolimatta ei ole mitään syytä minkäänlaiseen paniikkiin, vaan järkevään toimintaan. Pyrimme näillä toimilla ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä. Kivenlahden Piilevät ja Väiski noudattavat THL:n ja Suomen Partiolaisten linjauksia.  

Lisätietoja saa tarvittaessa lippukunnanjohtaja
Jonna Lahtiselta 
jonna.lahtinen@partio.fi
+358 40 0400764