Kliffa

Yleistä
Olemme osallistumassa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle Kliffa-leirille ensi kesänä 2018. Leiri järjestetään Evon retkeilyalueella Hämeenlinnassa ja sinne odotetaan arviolta 5000 osallistujaa, joista osa tulee ulkomailta.
Varsinainen leiri 23.-31.7.
– seikkailijaikäisille ja sitä vanhemmille
– leirimaksu 210 euroa
Lyhyt leiri 23.-26.7.
– ennen kaikkea sudenpennuille
– leirimaksu 130 euroa
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on jo alkanut, ja se päättyy 5.3. (huoltaja ilmoittaa alle 18-vuotiaan). Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät täältä Leirimaksuun sisältyy ohjelman lisäksi täysi ylläpito kuljetuksineen. Maksuun on mahdollista hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä.
Yhdessä enemmän uutta.” Se tiivistää Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestyksessään seitsemännen piirileirin yhteen lauseeseen. Vain Kliffalla meillä kaikilla on mahdollisuus kokea partio yhdessä, omien lippukuntakavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa. Kun monta pientä ihmistä ja porukkaa kohtaavat, syntyy suuri kokemus, jossa olemme kaikki osallisia.
Kipiläisille
Kipiläiset osallistuvat leirille osana neljän lippukunnan yhteistä leirilippukuntaa. Muut kolme lippukuntaa ovat espoolaiset Lounapartio ja Kaskenpolttajat sekä Kemijärven Tunturitytöt ja -pojat.
Lisätietoa leiristä saat leirilippukunnan johtajalta (Joona Särkijärvi, Lounapartio, joona.sarkijarvi@gmail.com) tai leirin omilta nettisivuilta: www.kliffa2018.fi.
Ei-partiolaisille

Kliffalle voi hyvin lähteä, vaikka ei olisi partiolainen. Sinulla saattaa olla kavereita, jotka eivät ole vielä partiossa, mutta ovat halunneet kokeilla partiota jo aiemmin. Kliffa on taatusti uusi ja innostava elämys.

Mikäli et ole itse partiossa, mutta haluat lähteä Kliffalle, voit ilmoittautua kaverisi lippukunnan mukaan. Valitse vain lippukunta ilmoittautumislomakkeen luettelosta. Vaikka näin ei olisi, voit silti ilmoittautua Kliffalle. Sinulle osoitetaan lähialueeltasi lippukunta, jonka ottaa sinut mukaansa leirille.