Kevätriihitykset 22.-23.5.2021

Ilmoittaudu Kipin kevätriihityksiin tästä linkistä!
Ilmoittautumisaika päättyy 9.5. klo 12:00.

Riihitykset ovat lippukunnan oma tapahtuma, jossa osallistujat pääsevät kertaamaan ja testaamaan vuoden aikana opittuja partiotaitoja. Tapahtuma on retki, jonka aikana suunnistetaan ennalta suunniteltu reitti, tehdään rastitehtävänä matkan varrella sekä syödään ja majoitutaan eräolosuhteissa olosuhteiden sen salliessa. Sudenpennut osallistuvat tapahtumaan vain lauantaina.

Koronatilanteesta johtuen tapahtumassa on hieman poikkeavia järjestelyitä normaaliin nähden. Vältämme ryhmien sekoittumista ja järjestäjien ja osallistujien kohtaamisia rasteilla. 

Riihityksissä osallistujille annetaan oivaltamisen ilo, ja rataa kierretään ryhmien kesken mahdollisimman itsenäisesti, toki ikäkauden tarpeet huomioiden. Jokaisen ryhmän mukana kiertää kuitenkin johtaja, joka varmistaa tapahtuman turvallisuuden, auttaa tehtävien suorittamisessa tarpeen mukaan ja huolehtii kartalla ja aikataulussa pysymisestä. Poikkeuksena vaeltajat, jotka kykenevät kiertämään reitin täysin itsenäisesti.

Koronan vaikutus riihityksiin

Koronatilanne saattaa muuttaa tapahtuman järjestämistä, ja pahimmassa tapauksessa osallistuminen tapahtuu vain etäyhteyksien välityksellä.
Olemme suunnitelleet kolme vaihtoehtoista tapaa järjestää tapahtuman riippuen senhetkisistä rajoituksista:

    1. Kaksipäiväisenä retkenä nuuksiossa, sisältäen maastoyöpymisen. Tämä on ensisijainen toteutustapa.
    2. Kaksipäiväisenä retkenä nuuksiossa, mutta siten että osallistujat yöpyvät kotonaan.
    3. Etäyhteyksin, siten että osallistujat suorittavat tehtäviä kotonaan. Tällöin ohjelmaa on vain lauantaina. Tehtävien suorittaminen voi vaatia aikuisen tukea ja läsnäoloa.

Maksutiedot

Täyttäessäsi ilmoittautumislomaketta muista valita oikea ryhmä ja maksu ”Osallistuminen” -kohdasta!

Osallistumismaksu on 15€, paitsi sudenpennuille 5€, ja se tulee olla maksettuna joko lippukunnan mobile payhyn (92803; Kipi retket, leirit, vaellukset) tai tilille (FI10 1112 3000 3711 68)  22.5. mennessä.

Viestiksi ”riihitykset” + osallistujan etu- ja sukunimi. Voit maksaa useamman osallistujan kerralla, mutta merkitse tällöin maksuun kaikkien osallistujien koko nimet. Lähetä maksutosite (kuvakaappaus verkkopankista tai mobile payn kuitista) osoitteeseen nuuttisten.akilles@gmail.com ennen tapahtuman alkua.

 

Peruutuskäytännöt

Toistaiseksi vallitsevan tilanteen takia osallistumisen tapahtumaan voi peruuttaa lievilläkin terveydellisillä syillä tapahtuman alkuun saakka maksutta. Tapahtumiin saavat osallistua ainoastaan täysin oireettomat henkilöt.