Kipin Syysretki 8.-10.10.

Moi, syyskausi on startannut ja Kipin vuosittainen syysretki lähestyy. Tällä kertaa retki järjestetään Salmen ulkoilualueella 8.-10.10. Tapaamme S-market Espoonlahden parkkipaikalla perjantaina klo. 17 ja palaamme samaan paikkaan sunnuntaina klo. 15. Viikonlopun aikana syödään hyvää ruokaa, kisaillaan, kertaillaan erätaitoja ja vietetään aikaa hyvässä seurassa. Koronatilanne on aika ajoin näyttänyt pahalta, mutta onneksi tällä hetkellä näyttää siltä, että pystymme järjestämään koko lippukunnan retken.

Retkimaksu on 20€, mikä sisältää ruuat. Kyydit retkipaikalle järjestetään yhteiskyydeillä, joten toivoisimme mahdollisimman monen voivan tarjota jompaan kumpaan suuntaan autokyytiä. Kuskeille tarjotaan pullakahvit. 

Sää voi yllättää ja öisin voi olla jopa pakkasta, joten majoitumme kamiinalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa. Mukana tulee olla tarpeeksi lämmintä vaatetta sekä lämmin talvimakuupussi. Kipillä on lainata varusteita kuten makuupusseja, rinkkoja ja makuualustoja. Mikäli tarvitsette lainavarusteita, voitte laittaa minulle tai lippukunnanjohtaja Iisa Paanaselle viestiä.

Nähdään retkellä!

Olli Särkilahti, retkenjohtaja

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on auki ja sulkeutuu perjantaina 1.10. Retkimaksu tulee olla maksettuna joko lippukunnan Mobile Payhyn (92803, Kipi retket, leirit, vaellukset) tai tilille (FI10 1112 3000 3711 68)  1.10. mennessä. Laita viestiksi ”syysredu” + osallistujan etu- ja sukunimi. Voit maksaa useamman osallistujan kerralla, mutta merkitse tällöin maksuun kaikkien osallistujien koko nimet. Lähetä maksutosite (kuvakaappaus verkkopankista tai Mobile Payn kuitista) osoitteeseen olli.sarkilahti@partio.fi ennen tapahtuman alkua.

ILMOLINKKI

 

Varustelista

Pakkaa rinkaan:

   • Lämpimät sään kestävät vaatteet, pipo ja lapaset
   • Makuualusta ja talvimakuupussi
   • Juomapullo täytettynä, vähintään 1 litra
   • Ruokailuvälineet: lautanen, aterimet, kuksa / muki
   • Vaihtovaatteet, pakattuna muovipussiin: housut, paita, alushousut, sukat
   • Puukko (rinkkaan)
   • Kompassi (jos on oma)
   • Pientä omaa evästä, esim. välipalapatukka, kuivahedelmiä

 

Koronan vaikutus

Olemme retkeä suunnitellessa ottaneet koronan huomioon. Kivenlahden Piilevät seuraa Päpan koronaohjeistusta, mikä mahdollistaa lippukunnan metsäretken järjestämisen. Koronatilanne saattaa kuitenkin muuttua nopeasti, joten saatamme joutua muuttamaan retken päiväretkeksi (joka on tuolloin lauantaina). Tällöin retkimaksu on vain 10€ ja loput palautetaan osallistujille. 

Valitettavasti emme voi varotoimenpiteistä huolimatta järjestää täysin riskitöntä tapahtumaa. Muun muassa majoittuminen tapahtuu sään vuoksi isoissa teltoissa. Tämä riski tulee ottaa huomioon osallistumispäätöstä tehdessä. Tapahtuman voi myös perua ilmaiseksi ennen tapahtuman alkua. Retkelle ei saa osallistua kipeänä.